20.04.2023

Din dorința de a stimula și promova pasiunea tinerilor pentru inovație și creație în inginerie, vă invităm să vă prezentați creațiile în domeniile „Creativitatea tehnică” şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură” în cadrul concursului „Tânărul creator”.

La concurs pot participa elevii claselor superioare din școli, licee, colegii, participând individual sau în echipă, reprezentată printr-un delegat împuternicit.

Doritorii de a participa la concurs își vor prezenta lucrările și descrierea acestora în Comisia de Admitere a UTM (mun. Chișinău, str. Studenților, 9/9, corpul de studii nr. 5, aula 5-1), până pe 12 mai 2023, în domeniile nominalizate.

Deținătorii premiilor de gr. I (posesori ai diplomei de BAC/studii profesionale) vor putea fi înmatriculați la UTM în afara concursului la specialitatea corespunzătoare domeniului la care au fost premiați. Iar deținătorii premiilor de gr. II sau III (posesori ai diplomei de BAC/studii profesionale), în cazul în care vor fi înmatriculați la studii cu plată, în primul an de studii vor beneficia de scutiri de 50% din valoarea taxei de studii.

Concursul este organizat cu susținerea proiectului Noaptea Cercetătorilor Europeni – GreenSCI (GA 101060678).

Categorie:
Cuvinte-cheie: