11.05.2023

La 10 mai 2023, în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill din Chișinău a fost organizat Concursul Studențesc Internațional “Ingineria Sistemelor Microelectronice – SERGIU RĂDAUŢAN” – 2023, ediţia a XII-ea. La concurs au participat 28 de echipe din Republica Moldova, România și Ucraina.

Concursul a fost organizat în format mixt pentru a oferi posibilitate participanților din Ucraina de a-și prezinta lucrările.

Proiectul Noaptea Cercetătorilor Europeni (GreenSci) susține inițiativele de promovare a tinerilor talente și depune eforturi pentru a îndemna tinerii studioși să urmeze o carieră în cercetare. În acest context, proiectul Noaptea Cercetătorilor Europeni a susținut organizarea acestui concurs prestigios prin selectare și premierea unui proiect.

Diploma și Premiul proiectului Noaptea Cercetătorilor Europeni au fost înmânate echipei din Republica Moldova formată din doi studenți – Climo Andrei și Martîniuc Anghelina, care au prezentat lucrarea „Sistem de Zbor”. Coordonatorul echipei – Viorel Cărbune.

 

Aducem sincere felicitări membrilor echipei și le dorim la mai mult și la mai mare!

Categorie:
Cuvinte-cheie: