06.02.2023

La 15 februarie 2023, începând cu ora 15:00, va fi organizat atelierul privind oportunitățile de cercetare oferite de Programul Cadru al UE Orizont Europa: Alimentație, Bioeconomie, Resurse Naturale, Agricultură și Mediu, și Acțiunile Marie Skłodowska-Curie.

Agenda atelierului:

  • Rodica Sturza, dr.hab., prof. univ. – Sisteme alimentare corecte, sănătoase și prietenoase cu mediul, de la producția primară până la consum.
  • Aliona Ghendov-Moșanu, dr.hab., prof. univ. – Resurse naturale.
  • Viorica Bulgaru, dr., conf.univ. – Bioeconomie circulară.
  • Alexandru Roșca, dr., conf. univ. – Acțiunile Marie Skłodowska-Curie.

Atelierul va fi organizat cu prezență fizică, în aula 5-120 din campusul UTM din sectorul Râșcani (blocul de studii al Facultății Tehnologii Alimentare, str. Studenților, 9/9), și transmis în direct pe YouTube.

La atelier sunt invitați toți doritorii, în special personalul didactic și de cercetare din domeniile agricultură, alimentație, biotehnologii, bioeconomie, resurse naturale, dar și din alte domenii.

Pentru înregistrare, accesați linkul – https://forms.gle/UMr7scwByGCMbbxF8

Atelierul este organizat în cadrul proiectului Noaptea Cercetătorilor Europeni 2022-2023 (GA 101060678) și a proiectului de stat 20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară, cu susținerea Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare a Republicii Moldova.

Categorie: