Rețeaua Femeilor Inovatoare din Moldova / WIN Moldova se alătură celui mai mare eveniment de promovare a științei și cercetării la nivel european: Noaptea Cercetărilor Europeni, ediția 2020

26.10.2020

Rețeaua Femeilor Inovatoare din Moldova / WIN Moldova se alătură celui mai mare eveniment de promovare a științei și cercetării la nivel european: Noaptea Cercetărilor Europeni, ediția 2020.

În contextul activităților preconizate în cadrul Nopții Cercetătorilor, WIN Moldova lansează campania de extindere a numărului de membri ai comunității, cu scopul de consolidare și valorificare a potențialului femeilor inovatoare din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului, WIN Moldova va organiza o serie de webinare cu organizații europene pentru schimb de experiență și conectare a comunității femeilor inovatoare din Moldova cu comunități similare europene.

WIN Moldova este un proiect al Centrului pentru Susținerea Antreprenoriatului Inovațional ”Devinno”, lansat în 2018 cu susținerea Ambasadei SUA în Republica Moldova.

Categorie:
Cuvinte-cheie: